Vacature Junior Constructeur

Zoek je een startersfunctie als constructeur waarbij je aan de slag gaat met allerlei soorten constructieberekeningen? Zie je het als een uitdaging om samen met het projectteam een zo slim mogelijke constructie te realiseren? Dan ligt voor jou de uitdaging wellicht bij SWINN.

Wat ga je doen
Bij elk project maak je onderdeel uit van een projectteam waarin ieder zijn eigen rol en verantwoordelijkheden heeft. Als team zoek je met elkaar naar de optimale verhouding tussen bouwbaarheid, betrouwbaarheid en kosten, om zo een bijdrage te leveren aan de realisatie van het ontwerp.

Als junior constructeur:

Wie zoeken wij 

Wat bieden wij
Naast een compleet arbeidsvoorwaardenpakket krijg je een prima salaris. Tegelijkertijd bieden wij je een mooie kans om je verder te ontwikkelen in het vakgebied, rekening houdend met jouw competenties en ambities, en als starter word je opgeleid tot een allround constructeur. Dit wordt ondersteund door een intern opleidingstraject aangevuld met externe opleidingen.

Wie zijn wij
Ons ingenieursbureau bestaat inmiddels 45 jaar en draagt nu 2 jaar de naam SWINN. Een naam die bij ons past; actief, enthousiast, inventief en betrokken.
Dat dit wordt herkend en gewaardeerd door onze opdrachtgevers is merkbaar. De groei zit er goed in. Niet alleen een groei in de hoeveelheid aan projecten maar ook aan de complexiteit hiervan. 
Elk ontwerp is uniek en de variatie aan projecten, van zorg tot woningbouw en van industrie tot transformatie, vraagt om flexibiliteit maar geeft gelijktijdig een afwisselende en boeiende job.

De kennismaking:
Is het berekenen van constructies jouw passie, denk je oplossingsgericht en wil jij een ster worden in jouw vakgebied? Dan maken wij graag kennis met je.

Bel voor meer informatie naar Petra Verbree: 0182 615 655 of stuur jouw cv naar: pv@swinn.nl.