Vacature Projectleider/Ontwerper

Als projectleider/ontwerper versta je je vak en is het ontwerpen van ‘slimme’ constructies jouw drijfveer. Wil je jouw ervaring verder uitbouwen in een enthousiast team, met veel verantwoordelijkheid, mooie projecten en doorgroeimogelijkheden? Dan hebben we een match!

SWINN is volop in beweging.
Ons bureau bestaat ruim 40 jaar en draagt 1,5 jaar de naam SWINN. Een naam die bij ons past; actief, enthousiast, inventief en betrokken.
Dat dit wordt herkend en gewaardeerd door onze opdrachtgevers is merkbaar. De groei zit er goed in. Niet alleen een groei in de hoeveelheid aan projecten maar ook aan de complexiteit hiervan.
Elk ontwerp is uniek en de variatie aan projecten, van zorg tot woningbouw en van industrie tot transformatie, vraagt om flexibiliteit maar geeft gelijktijdig een afwisselende en boeiende job.

De werkzaamheden
Bij ons krijg je als constructief ontwerper/projectleider de leiding over meerdere projecten en projectteams. Alle facetten van het vak, zowel technisch, commercieel als financieel, komen samen in deze functie. Van elk project ben je zowel in- als extern de contactpersoon zodat goede sociale eigenschappen en een heldere communicatiestijl belangrijk zijn.

Als projectleider/ontwerper

De arbeidsvoorwaarden
Naast een compleet arbeidsvoorwaardenpakket krijg je een prima salaris. Tegelijkertijd bieden wij je een mooie kans om je verder te ontwikkelen in het ontwerpen en leidinggeven. Sluiten ambitie en competenties aan bij de rol van raadgevend ingenieur, dan hoort dit ook bij de doorgroeimogelijkheden.

De kennismaking
Is dit vakgebied jouw drijfveer met oog voor detail en elkaar? Ligt jouw werk- en denkniveau op TU en/of HBO niveau en heb je een opleiding gevolgd op het gebied van constructies? Heb je ervaring als projectleider/ontwerper of ben je een gedreven allround constructeur met ambities? Dan maken wij graag kennis met je. 

Bel voor meer informatie naar Petra Verbree: 0182 615 655 of stuur jouw cv naar: pv@swinn.nl.