Project

Holy Résidence

Twee gebouwen met elk 22 appartementen die op de begane grond zijn gekoppeld met een overdekte stallingsgarage.

Locatie:
Vlaardingen
Opdrachtgever:
Boele & Van Eesteren - Rijswijk
Architect:
De Vilder & Zonneveld - Vlaardingen
Aannemer:
Boele & Van Eesteren - Rijswijk

BEKIJK DE VIDEO

Projectinformatie

Aan de Willem de Zwijgerlaan in Vlaardingen gaat Boele & van Eesteren binnenkort starten met de realisatie van 44 luxe duurzame appartementen. Het plan bestaat uit twee gebouwen met elk 22 appartemeten die op de begane grond zijn gekoppelde met een overdekte stallingsgarage.  Het ontwerp kent zowel balkon- als terrasappartementen.  Bij de terrasappartementen verspringen de balkons per verdieping van elkaar, waardoor een trapsgewijze architectuur ontstaat.

Op iedere verdieping bevinden zich vier appartementen per gebouw. Op de toplaag zijn twee penthouses gelegen. Elk appartement beschikt over een eigen berging en overdekt parkeerplaats. De appartemeten zijn zeer duurzaam en worden onder andere standaard voorzien van hoogwaardige isolatie, vloerverwarming en triple glas en een bodemwarmte pomp. Zowel verwarmen als koelen behoren zo tot mogelijkheden. De luxe appartemeten worden standaard voorzien van hardhouten binnendeurkozijnen  met stompe deuren, videofoon, voordeur woning SKG*** beslag, draaikiepramen en  aluminium kozijnen. De appartementen variëren qua oppervlak tussen de circa 88 m2 en 168 m2.

Parc Drieën-Huysen

Holy Residence vormt de tweede fase van het door Boele & van Eesteren ontwikkelde Parc Driën-Huysen, en is gelegen naast de eerste fase van het plan. De twee appartementengebouwen en het verpleegtehuis werden in de zomer van 2017 opgeleverd. De gebouwen uit fase 1 zijn met elkaar verbonden door middel van een verbindende pint, waarin faciliteiten zoals brasserie, kappen en pedicure zijn opgenomen waar de toekomstige bewoners van Holy Résidence eveneens gebruik van mogen maken.