Graag stellen wij aan u voor

gepubliceerd op:

Voor de derde maand op rij stellen wij graag een nieuwe collega aan u voor. Esther is gisteren gestart en zij komt als constructeur ons team versterken.

Graag stelt zij zich aan u voor:

Hoi allemaal,

Er werd mij gevraagd om mezelf voor te stellen, maar waar begin je en wat vertel je.
Als eerste, ik ben Esther Brouwer en woon (voorlopig) nog in Vlaardingen. Hard op zoek naar een nieuwe woning, maar in deze tijd is dat best moeilijk.
Vanuit de HBO opleiding Bouwkunde in Rotterdam ben ik de master Structural Design gaan doen aan de TU Eindhoven.
De afstudeerrichtingen van deze twee opleidingen waren divers. Tijdens mijn HBO opleiding hield ik mij bezig met vermoeiing van staal bij bouwkundige elementen en op de Universiteit onderzocht ik de duurzaamste constructieve toepassingen voor een medium-hoogbouw project.

Naast de master heb ik parttime gewerkt bij Wijcon, wat tegenwoordig Van Wijnen Engineering heet. Hier heb ik als constructeur al enige kennis en ervaring opgedaan en gewerkt aan projecten die variƫren van grondgebonden woningen, gestapelde woningbouw en enkele utiliteitsgebouwen.
Nu ben ik klaar voor een nieuwe uitdaging en ga ik met veel plezier en enthousiasme aan de slag bij SWINN. Hier ga ik nog meer kennis en ervaring opdoen en wil ik mijzelf verder ontwikkelen tot een allround constructeur.

Dit waren vooral punten over de gedane opleidingen en over het werken, maar wie ben ik verder: In mijn vrije tijd speel ik (beach-)volleybal, loop ik hard, sta ik graag in de keuken of spreek ik af met vrienden voor een hapje en een drankje.

In het kort is dit wie ik ben en wat ik gedaan heb en ik zie ernaar uit om aan de slag te gaan en mogelijk spreek ik jullie binnenkort vanuit mijn functie als constructeur bij SWINN!