Welkom bij SWINN

gepubliceerd op:

Deze week hebben wij Michail mogen verwelkomen, die ons team komt versterken. Graag stelt hij zich aan u voor:

Beste allemaal,

Ik ben Michail Liatzouras; een constructeur uit Griekenland. Ik ben in de zomer van 2015 naar Nederland gekomen om een tweede masterdiploma te behalen aan de TU Delft (specialisatie in stalen, houten en hybride constructies). Mijn eerste master met als specialisatie ‘civiele techniek, betonnen constructies’ behaalde ik in Griekenland.

Nadat ik mijn studie eind 2018 afrondde heb ik de theorie in praktijk gebracht. Mijn eerste baan was bij IMd en daarna werkte ik bij Zonneveld Ingenieurs.
Ik heb aan diverse projecten gewerkt van woningbouw, hoogbouw, kantoren, parkeergarages tot zelfs een heel bijzondere lantaarn aan de Coolsingel in Rotterdam. Daarnaast heb ik ruime ervaring in het berekenen van aardbevingsbestendige constructies in Groningen.

Afgezien van het rekenen van uitdagende projecten, vind ik het leuk om diverse activiteiten in mijn vrije tijd te doen. Ik houd van leren en daarom lees ik veel. Mijn favoriete onderwerpen zijn filosofie, psychologie, historie en natuurkunde. Bovendien sport ik graag (zwemmen, pilates, yoga) en ik speel gitaar, ik zing en schrijf muziek. Tevens vind ik het leuk om samen met vrienden uit te gaan of met ze bordspellen te spelen. Als laatste, maar zeker niet als minst belangrijk, kook ik graag allerlei recepten.

Dat is mijn verhaal in het kort.

Nu is er een nieuw hoofdstuk voor mij begonnen.
Vanaf 1 juni ben ik met veel enthousiasme lid van het SWINN team. Ik kijk ernaar uit om mijn kennis en vaardigheden in te zetten en mijzelf verder te ontwikkelen. Ik hoop een mooie bijdrage te leveren aan de SWINN projecten en wellicht aan uw project.