Nieuwe gezichten bij SWINN

gepubliceerd op:

Teamupdate! Begin deze maand heeft SWINN twee nieuwe collega’s mogen verwelkomen. Benieuwd wie ze zijn en wat ze doen? Ze stellen zich graag aan u voor:

Even voorstellen: Esmee
Hallo, ik ben Esmee Koopman. Ik heb een paar maanden geleden mijn master Civiele Techniek aan de Technische Universiteit Delft afgerond en ben vervolgens begin september bij SWINN gestart als constructeur.
SWINN heeft me vol enthousiasme ontvangen en ik heb er zin in om me bij SWINN te gaan ontwikkelen als constructeur!
In mijn vrije tijd speel ik hockey en daarnaast hou ik van lezen, schrijven en fotograferen.

Even voorstellen: Bas
Gegroet! Ik ben Bas Pleging, een vierdejaarsstudent Bouwkunde op Hogeschool Windesheim, met als afstudeerrichting Constructief Ontwerpen. Gedurende mijn opleiding heb ik heel veel berekeningen en tekeningen gemaakt waar uiteindelijk niets mee gedaan werd. Dit semester was aan mij de keuze om een Minor te doen of stage te lopen. Dan is bij mij al snel de keuze gemaakt: Stage lopen bij SWINN!

Tijdens mijn stage ga ik mij focussen op het berekenen en modelleren van constructies. Ook zal ik meelopen met de projectleiders om een goed beeld te krijgen van de werkzaamheden die, voorafgaand aan het teken- en rekenwerk, uitgevoerd worden. Hier wordt echt wat gedaan met de berekeningen en tekeningen die ik maak. Daarnaast leer je veel nieuwe mensen kennen, doe je in korte tijd veel meer kennis en ervaring op dan bij een Minor en proef je de sfeer op de werkvloer.
Naast mijn stage ga ik wel eens wat drinken met vrienden, loop ik hard, kijk ik formule 1 en bedien ik mensen in het gezelligste restaurant van mijn thuisbasis: Amersfoort!

Esmee en Bas, van harte welkom!