Vacature: Modelleur

gepubliceerd op:

Wij zijn op zoek naar een modelleur die ons team komt versterken. Is het modelleren van draagconstructies jouw passie? Dan nodigen wij je uit om met ons en het bureau kennis te maken.

De werkzaamheden

Bij elk project maak je onderdeel uit van een projectteam waarin ieder zijn eigen rol en verantwoordelijkheden heeft. Als modelleur ben je verantwoordelijk voor het zelfstandig modelleren van draagconstructies.

Als modelleur:

De arbeidsvoorwaarden

Naast een compleet arbeidsvoorwaardenpakket krijg je een marktconform salaris. Tegelijkertijd bieden wij je een mooie kans om je verder te ontwikkelen in het vakgebied constructies met BIM. Daarbij houden wij rekening met jouw competenties en ambities. Als starter word je opgeleid tot een allround modelleur.

SWINN: deskundig, inventief en betrokken

Ons bureau bestaat ruim 45 jaar en draagt inmiddels ruim drie jaar de naam SWINN. Een naam die bij ons past; deskundig, inventief en betrokken.
Het team bestaat uit zowel jonge als ervaren professionals. De ambitie om heldere, economische en 'slimme' constructies te ontwerpen en te realiseren kenmerkt ons bureau.
Elk ontwerp is uniek en de variatie aan projecten, van zorg tot woningbouw en van industrie tot transformatie vraagt om flexibiliteit maar geeft gelijktijdig een afwisselende en boeiende job.

De kennismaking

Zet jij jouw modelleertalenten graag in en wil je deel uitmaken van een enthousiast team bij een ambitieus bureau met een platte structuur en korte communicatie- en beslissingslijnen?
Dan maken wij graag kennis met je.
Bel voor meer informatie naar Petra Verbree: 0182 615 655 of stuur jouw cv naar: pv@swinn.nl.