Wij zijn SWINN, aangenaam!

gepubliceerd op:

Op 1 maart 2016 werd tijdens een feestelijke aangelegenheid de nieuwe naam van Ingenieursbureau SmitWesterman bekend gemaakt. In het bijzijn van 150 genodigden en medewerkers werd in het Floratheater in Boskoop de nieuwe naam onthuld: SWINN.

Geheel in het teken van de nieuwe naam, werd na een warm welkom door Jaap Westerman en Boris Nieuwpoort een aansprekend en eigentijds programma neergezet. Pacelle van Goethem wist de genodigden stijlen van overtuigingskracht bij te brengen, terwijl de Goeroes Zonder Grenzen op ludieke wijze de managementhypes, maar ook Jaap en Boris, op de hak namen.

Bij de onthulling werd feestelijk geklonken op de nieuwe naam SWINN en de daarbij horende nieuwe huisstijl en website. Met enthousiasme en vol vertrouwen in de toekomst zijn wij erg trots op de nieuwe en frisse uitstraling van ons ingenieursbureau vol gepassioneerde medewerkers. Uiteraard blijven wij de service bieden die u van ons gewend bent. Deskundig, inventief en betrokken - SWINN maakt van elk project een succes.