Project

Chogogo Resort

Het nieuwe 4-sterrenresort bestaat uit vier appartementengebouwen, vijf villa's en een aantal bijgebouwen. Rondom komt een lazy rivier en zwembaden.

Locatie:
Bonaire
Opdrachtgever:
Chogogo Drive & Beach Resort - Bonaire
Architect:
Jacobs Architekten - Eindhoven

Projectinformatie

We kijken al uit naar de feestelijke oplevering waar we allemaal wel naartoe willen! Een nieuw 4 sterrenresort aan de westkust van Bonaire. Vier appartementsgebouwen, vijf villa’s en een aantal bijgebouwen: dat wordt een fantastisch vakantieresort!
Op de eilanden van Caribisch Nederland hebben de bewoners regelmatig te maken met de gevolgen van aardbevingen. Gelukkig heeft SWINN aardig wat ervaring opgedaan met het ontwerpen op de Caribische eilanden en dus ook met het bouwen van aardbevingsbestendige constructies. De beperkte keuze in constructieve materialen geeft het bouwen op de eilanden een extra uitdaging. Hoge betonkwaliteiten zijn alleen tegen hoge kosten te leveren. Veel constructies die in Nederland gangbaar en beschikbaar zijn moeten op de eilanden tegen hogere kosten geïmporteerd worden. Dit vraagt om handig inspelen op leveringen, waarbij kwaliteit en veiligheid voor SWINN altijd voorop staan. Tot op Bonaire!